POVESTEA
ARTDENTIS

În cadrul Clinicii Artdentis, îngrijirea sănătății dumneavoastră dentare este preocuparea noastră primordială.

2008
Anul înfințării
5
Cabinete
7
Medici
+5000
Cazuri/an

POVESTEA NOASTRĂ

Logo Artdentis

De ce Artdentis? Pentru că stomatologia se poate face și la nivel de artă.

Acest proiect, clinica Artdentis, s-a născut în urmă cu mai mulți ani ca urmare a creșterii numărului de pacienți în cabinetul doctorului Șutean și al doamnei doctor Catană. Am pornit de la ideea că pacientul trebuie să beneficieze de cele mai bune servicii în cele mai bune condiții, să aibă acces la tehnologia de ultima generație, să primească servicii de înaltă calitate și să fie scopul central al activității.

Poate că nu întâmplător am creat această identitate vizuală, ca fapt divers, literele ce formează logoul clinicii sunt inspirate din scrisul maestrului Leonardo Da Vinci. Cine putea fi mai potrivit decât cel care a combinat știința cu arta la nivel de geniu?

Medici cu Certificări Internaționale de Peste 10 Ani

La clinica Artdentis, am creat o atmosferă în care să vă relaxați și în același timp să beneficiați de profesionalismul și experiența echipei noastre.
Echipa noastră este formată din 7 medici de specialități diferite în domeniul endodonție, chirurgie, implantologie, parodontologie și stomatologie generală, cu experiență de minim 8 ani în practica stomatologică.
Avem grijă de sănătatea dumneavoastră prin tratamentele pe care le oferim, cât şi prin măsurile stricte de igienă şi sterilizare.
Clinica Stomatologică Artdentis deţine aparatură avansată pentru orice tip de intervenţie stomatologică.

CONTACT

Contact

0256 202 678 / +40 721 919 845

clinica@artdentis.ro

Str. C. Sălceanu, nr. 5a, Timișoara

Program

Luni - Vineri: 09:00 - 20:00

Sâmbătă - Duminică: Închis

Pentru urgențe: +40 721 919 845